dilluns, de juliol 20, 2009

El Kmino - Etapa 2 (Orio - Zumaya) - 15 km

Mapa de la etapa

Els nostre expedicionaris han sortir de bon matí del l'Alberg, per enganxar les hores de fresqueta i avançar rapidament. L'etapa transcorre seguint la costa d'Euskadi i passa per Zarauz i Getaria, per acabar a Zumaya.

La primera parada ha estat a Zarauz per esmorzar al restaurant del Karlos Arguiñano, famós per la seva afició a les seva afició a les herbes aromàtiques (em refereixo al julivert i no a la mariguana... encara que ho sembli).

Potx esmorzant al restaurant de l'Arguiñano... Rico,Rico!

Despres d'unes hores més de camí, han parat a Getaria per dinar i reposar forces (i dius ... cal anar tan lluny habent-hi un getaria a la plaça de cal font! ;-) ).

Finalment han arribat a Zumaya a l'alberg, un antic convent (encara que sembli extrany aquest cop no hi va hagut ni canvi d'idol, ni sacrificis de gallines ... suposo que falta Epna al grup). Estan cansats, però aguanten com uns campions, encara que potx ha sentit algunes molesties al genoll. Cal sopar d'hora i anar cap a dormir ... demanen silenci a partir de les 10:30.

A l'alberg els hi han recomanar que partissin en dos l'etapa de demà (zumaia - markina 30km), ja es la mes dura del rajecte pel seus desnivells, de manera que finalment faran Zumaria - Deba (15km).

2 comentaris:

El Mestre Víbora ha dit...

Henry....si van estar a Getaria hauríen pogut aprofitar per recollir el tros de paraxocs del teu cotxe que ens vam deixar a aquell pàrquing.
Ah no! Si el teu cotxe va quedar sencer...... :-)

Enric Vidal ha dit...

Ostia era allà? no ho recordava ... de fet el cotxe que va patir va ser el del Robert... jo porto un tanc amb camuflatge de vermell.... ;-)