diumenge, de juliol 05, 2009

Obert Handbol Sorra 2009

Hola a tots!


Per no perdre la tradició, els Kmadares vam participar a l'Obert Handbol Sorra 2009. Ho sé, extrany esport indoor que es juga sobre sorra....però és que ens agrada.

Alimanya és el nostre més gran líder i qui ens empeny any rere any a participar, amb aquesta energia i la pasta que ens paga no podem dir que no, així que vam apuntar-nos-hi en dues categories: Masculí Amateur i Mixte Amateur.

El Macho's Team estava format per Ono, Epna, Pisuk, Alimanya, TDKEnric -amigot d'Alimanya i ex jugador del TDK Manresa-, MiniG en la seva primera participació i el carismàtic Mestre Víbora.

El Fémines' Team tenia el privilegi de comptar amb Spicy i a l'últim moment Snowy se'ns va unir. El homenots completavem l'equip.

Aquí ens podeu veure a tots:


Els partits es van jugar el diumenge 28 de juny amb temperatures superiors als 30º. Vam jugar un total de vuit partits, sis dels quals al matí -pràcticament seguits- i dos a la tarda. Un desafiament a la condició física de qualsevol!!

Com a opinió personal, molt haurà de treballar l'organització d'aquest campionat per millorar-lo. Molts pocs equips participants i absència d'ambient al Parc de Valldaura....equips totalment amateurs com el nostre jugant contra equips federats o quasi-federats feia que el joc fos un turment i veiéssim com ens passaven per damunt sense pietat. Tot i el bon nivell dels rivals, vam poder guanyar un partit i perdre'n un altre als penals.....però.....està per veure si els Kmarades repetiran participació l'any vinent, de moment la majoria diu que NO.

La sorpresa va venir a la tarda, quan ens vam presentar a jugar l'últim partit mixte ens van dir que jugàvem la final degut a una curiosa carambola. No cal dir que la vam perdre....però el subcampionat va fer que ens n'anéssim amb un mig somriure.

Així que moltes moltes gràcies als soferts fans que van venir a veure'ns i....

Kmarades.... a way of life!