dissabte, de juliol 25, 2009

Etapa 8.Lezama-Bilbo per EuskoTren (i fins l'any vinent)

Aquesta etapa l'escrivim nosaltres mateixos en persona des de Bilbo.

Doncs avui ens hem llevat tard, hem fet dutxa de matí i hem esmorzat tot relaxats a Lezama despres de localitzar l'estació de tren.

L'EuskoTren és el tren que hem agafat i és tipus rodalies. Es curiós pq tenen trens (EuskoTren), tramvies (EuskoTran), autobus de ciutat (BilboBus), metro (FrodoMetro) però no tenen autobus de diputació (BizkaiBus). Al menys no n'hem vist cap. La Funci diu que si, pero com tots sabem s'imagina coses amb facilitat.

Ara ja estem a Bilbo, pero resulta que avui es festa. Per tant ens toca reposar i anar de compres. El problema és que les botigues estan tancades i no es pot comprar. I lo de reposar amb 10 kg a l'esquena es força complicat. Per tant segurament ens quedarem fent algun zurito y unes braves. Quina avorriment de dia.

Total que l'alternativa que hem buscat es revisar el bloc, i afegir-hi una entrada nosaltres mateixos.

Cal dir que al bloc hi ha algunes inexactituts que ja anirem corregint, tot temes menors:

  • el cami que estem fent no és el del norte, es el camí de los descubridores a Colombia ( de Potosí a Bogotà)
  • no portem 7 etapes, sino 32
  • falta l'etapa que varem fer ahir

Bloody, l'esforç per mantenir el bloc actualitzat és brutal i te l'agraim. Aquesta etapa l'escriuriem nosaltres mateixos, però no podem passar les fotos i no tenim tanta traça com tu. Si de cas demà t'ajudem a fer-la.

A veure si la tornada en tren ens permet dormir una mica i recuperar alguna energia.

La resta us ho expliquem en persona. I esperem que l'any vinent hi hagi més kmarades fent el kmino amb nosaltres: val molt la pena.

Funci i Potx