dilluns, de juliol 20, 2009

El Kmino - Etapa 1 (Donostia - Orio) - 16 km

Després de la brutal participació dels equips kmarades al Voley Sorra, la secció d'esports ha preparat un nou repte: el Kmino a Santiago, però a la Vasca: "Que es eso que el camino va hasta Santiago... un vasco lo hace de Donostia a Bilbao i por el camino se toma unos xakolis!".

Els protagonistes d'aquest repte son:

Olga Ortega "Funci"

Diu la llegenda que va fer que l'Everest rebaixés la seva alçada 1000 metres sols amb la seva mirada Funci-Cop.





David Puigg
ros "Poxo"

Famós per haver pujat a l'Aconcagua de genolls... bé, potser exagero, però ha mirat siete años en el tibet almenys 10 vegades.




Els nostres valents aventurers, sortien d'Igualada a les 7.00h, per dirigir-se a Lleida i agafar el tren que els portaria a Donostia (no confondre amb Aibalaostiapatxi), punt d'inici de l'aventura.

Després d'algunes hores de viatge, arriben Donostia, dinen una mica i comencen la caminata. Cal arribar a Orio abans de que tanquin els albergs, ja que a Donostia n'hi ha cap per allotjar-se. Per endavant queden 16km per recorrer, un passeig per aquests intrèpids i experts muntanyencs.


Mapa de la etapa



Aquí veiem la Funci intentant arrencar una fita del
kmino per despistar a la competencia

L'etapa va transcorrer sense cap dificultat i van arribar a Orio cap a final de la tarda, podent allotjar-se l'alberg tal com tenien previst. Sopar i a dormir d'hora, demà cal començar d'hora per fer la següent etapa que els portarà fins a Zumaia (15 km).



2 comentaris:

El Mestre Víbora ha dit...

I com és que no expliques res sobre les motxiles carregades amb pedres de la Gran Muralla? Els Kmarades ho fan tot a lo grande!

rawalpi ha dit...

No eren pedres de la gran muralla. Es tractava de la gran muralla. Funci porta la part nord i Potx la part oest.