dimarts, de setembre 11, 2007

Mega costellada kmarades

Aquest passat dilluns dia 10 els kmarades vam decidir d'organitzar un bon tiberi, per tal de celebrar que ja erem 10 de setembre.
Vam assistir tots els kmarades, excepte l'Anna i l'Alimanya perquè treballaven i els reietons que havien de cuidar de la princesa Elia.

Abans, per fer una mica de gana, uns quants vam decidir de fer una petita caminata cap a la Fou de Tous... sota la guia de la neus i de Sir Charles al final vam aconseguir arribar a un lloc ple de fang, amb un mol d'aigua que resultà ser La Fou. Fa mooooolt de temps tenia aigua en abundància, però fa molts anys (uns 2500 aprox) els sorotaptes van construir allà una presa, un reactor nuclear i un supercolisionador. Aquestes infraestructures van crear centenars de milers de llocs de treball i una megalòpolis va ser fundada allà i va esgotar tota l'aigua...

Fa milers d'anys La Fou era aixi:


Actualment és aixi:


De totes maneres, l'excursió va valer molt la pena. Va ser una passejadeta tranquila, sense gaire desnivell i enmig d'un preciós paratge natural....

Els kmarades reposant davant d'una ermita... Aquí ens van oferir stroh que ens va donar forces per la resta del trajecte.


Aquí ens teniu... a La Fou, contents després d'hores i hores de caminata!


Després de l'excursioneta, vam trobar-nos amb la resta de kmarades que no havien vingut a la caminata: Els xispis (en muxampa encara s'està curant les llagues que té després del viatge de roma), els pisuks (com que en el seu moment no es van comprar un cotxet 4x4, no van poder venir) i la parella fashion... I tots junts vam anar a Cal Maginet.

El dinar va ser espectacular: amanida i esqueixada de bacallà de primer i de segon tones, tones i més tones de carn a la brasa amb patates i escalibada.

Després tots rodolant vam anar-nos-en cap a casa...

PD: Més fotos d'aquesta mega excursió-costellada a l'àlbum picassa de la tendra protileta...

2 comentaris:

El Mestre Víbora ha dit...

Genial l'excursioneta. Hem de repetir això de caminar una miqueta i després fer el gran tiberi. De fet, potser la propera vegada podríem fer el tiberi directament.

rawalpi ha dit...

Bon reportatge.