dimecres, de setembre 26, 2007

Mercè 2007

Un nou any... un nou cop Barcelona s'engalana per la seva festa major: la Mercè. I nosaltres vam anar-hi, per recordar a tots els que viuen a la ciutat comptal qui som els kmarades.
Vam anar a sopar a El Consulado, a on entre gerres i gerres de sangria ens vam endinyar algunes amanides, crepes i pizzes...

El mestre víbora, el miniguix i la tendra protileta... aquí els veieu encara en plenitud de les seves condicions mentals... plenitud que va durar més aviat poc.


Després vam sortir de festa... la majoria de concerts ja estaven agonitzant, i la resta els feien al Fòrum, allà apartats de tota civilització.

Kmarades i birra formen un duo inseparable... Tot i que el mestre víbora rondava per allà els estudis han demostrat que sí, que era birra.


Aquí teniu algunes fotos de com vam conquistar la ciutat de barcelona, amb el nostre carisma, savoir faire i cirrosis incipient...





Els xispis son l'ànima de la festa allà a on van i barcelona no és una excepció... i encara menys en el dia de la Mercè!!!!!


Com que el Fòrum no barrufa vam decidir d'anar a Les Enfants i allà vam acabar la festa. Com que el local ens va agradar, vam decidir no cremar-lo.

Aaaahh... el petit ésser hilarant i la dolça protileta a Les Enfants... o si, ja se que la foto podria estar feta en qualsevol lloc... però era Les Enfants... en serio!


I després de la festa... la tornada a casa... aquest cop però no tornavem cap a Igualada, si no que ens vam quedar a dormir a Barcelona, excepte els Xispis que van anar a TownOfTheDogs...

Ea, ea, eaaaaaaaaaaaa... la protil no te amics!!!!!


Hey you... give me your beer or your life...



Ni tan sols un metro desert pot aturar les ganes de festa dels kmarades...




I finalment, tot i les numeroses presions, en honor a la veritat, i al periodisme objectiu, em veig obligat a publicar aquesta foto:

També existeix el video... envieu kmarades.soc_un_catxondo al 666 i rebreu el video a casa vostra
(Preu del missatge 420€).