dijous, d’agost 02, 2007

Volei Sorra 2007

Només se m'acut una paraula per descriure la participació dels kmarades a la XV edició del Volei Sorra: multitudinària. Fins a tretze kmarades varen participar en aquesta edició, número maleït però mai assolit. El cap de setmana del 13, 14 i 15 de juliol va ser la data escollida.


En la onzena participació al Volei Sorra (http://www.voleisorra.cat/), deu com a Fills de Belcebú i una com a Kmarades, vam tornar a causar sensació.


Els Kmarades vàrem fer dos equips, i aquí podeu veure les fotos oficials:


Aquí tenim els Kmarades (Antics Fills de Belcebú). D'esquerra a dreta: Pisuk, Epna, Muxampa, Griwar, Mestre Víbora i Ono.


I aqui podem veure els Kmarades Mixt: Sir Charles, Snowy, Trigues, Potx, Bloody Henry i Xispi. Només falta la Pròtil, que en aquesta ocasió estava darrere la càmera.


Acabades les presentacions, va comença el campionat. Els horaris eren difícilment empitjorables (he respectat els comentaris de l'Snowy, que fou qui ens va donar les bones notícies).


Pels Kmarades (AFB):



  • divendres a les 1.30 de la matinada

  • dissabte a les 9 h ( manda huevos)

  • dissabte a les 18 hores

I pels Kmarades Mixt:



  • divendres a les 22 hores

  • dissabte a les 12 hores

  • diumenge a les 11 hores

En un excés (potser) d'optimisme, Snowy també ens va passar els horaris de les semi finals.


Així que la festa començava el divendres al vespre. Vam dirigir-nos al primer partit i a disfrutar. Els Kmarades van començar una mica freds i descoordinats....es demostrava altra vegada l'autèntic esperit kmarada. Així que la derrota fou clara. Per tal de consolar-nos, i sobretot consolar els nostres estomàcs, ens vàrem dirigir a sopar alguna coseta.


Vam anar al Bar La Glòria. Ens van aposentar en un pati interior la mar d'agradable. Sir Charles, que coneixia el cambrer des de la infància, es va encarregar que ens atenguessin amb amabilitat i eficiència.


Aquí podeu veure una foto del local:




Així que amb la panxa plena vam anar a jugar el segon partit....i segona derrota. Els Kmarades som fidels a les tradicions. Demà seria un altre dia.


I clar...l'endemà el partit era a les 9h. Així que sense haver dormit gaire, tornavem a la càrrega.


Però.....els kmarades varen assolir la victòria. Contundent 2-0 i amb foto inclosa del match:





Però que poc dura l'alegria a la casa del pobre. Els partits de les 12h i de les 18h van significar dues noves derrotes. Els Kmarades masculins, confiats pel bon paper van ser humiliats per un bon equip que va tenir la sort i l'àrbitre de cara. Els Kmarades Mixtos van jugar sense complexos i van perdre el partit però deixant molt més bon gust de boca i demostrant que només els falta una mica de rodatge.


Només quedava un partit, el diumenge a les 11h.


Aquí podeu veure Trigues i Bloody en plena batalla:







Una altra derrota per tal d'acabar el campionat com cal. Però no val a desanimar-se: els Kmarades van causar furor i estrals, com sempre. El seu nom es va fer més gran.


Per cert, a la web del campionat hi ha un parell de fotos dels Kmarades. No deixeu de visitar-les i votar-les perquè estiguin al capdamunt dels rànquings:


http://www.voleisorra.cat/photogallery/thumbnails.php?album=6