dilluns, d’agost 27, 2007

Els Kmarades a Roma - Introducció

Aquest relat explica les intrèpides experiències dels Kmarades en el seu viatge a Roma aquest estiu. Viatge ple de perills i sorpreses (gairebé totes bones).
Si el comenceu a llegir quedareu literalment corpresos i compungits. Els autors no ens fem responsables si després requeriu visites al psicòleg o medicació.

Dit això, un dia els Kmarades varen decidir anar a Roma. Corria la primavera del 2007 i vam sentir la crida de la Ciutat Eterna. Els viatgers, escollits o com vulgueu dir-ne, seríem aquests:

En Bloody Henry, amb tots els seus àlies, ens brindaria la tenacitat, la perseverància i la dignitat necessària per fer aquest viatge.



Els seus amplis coneixements en vins i costums locals ens van permetre passar desaparcebuts ens els moments adequats.

No és amic de les fotos, i aquí podeu veure'l amenaçant el fotògraf que van trobar al fons del Tíber uns dies després.


La tendre Protileta va planificar algunes de les rutes més interessants. L'objectiu principal del seu viatge era documentar-se per la seva tesi doctoral "Com demanar un cafè amb gel en trenta-tres idiomes tots diferents".








Xispi és l'assegurança de viatge que tothom vol tenir. Nosaltres podem. Anant amb ella t'assegures descomptes en moltes entrades i sobretot sobretot que mai ningú s'atrevirà a estafar-te. També és garantia de festa i diversió a qualsevol hora.






Muxampa no és pas tan rondinaire i malcarat com diuen. Només cal seguir unes normes bàsiques molt simples. Se l'ha de tenir alimentat i descansat, i tot a l'hora correcta. Si se segueix al peu de la lletra, pot arribar a ser un bon company. Com diu el poeta, Muxampa mola.











La Minerva se'ns va afegir a l'últim moment, afortunadament per nosaltres. Les seves funcions eren de documentalista, guia i animadora del grup. Ens va descobrir paratges del que no havíem sentit parlar com la Via Apia o entreteniments nous, com les curses de carros a la terminal de l'Aeroport Roma-Fiumicino.




I com sempre, el Mestre Víbora, líder, guia i ànima del grup. El seu lideratge va fer, una vegada més, que tot funcionés perfectament.









El viatge va començar un dilluns 13 d'agost i va acabar el diumenge 19 del mateix mes. Set dies a Roma al cèntric Hotel Verona, al ladito de l'Estació de Termini.

I així acaba aquesta introducció. A continuació podeu veure, amb una entrada per dia, tots els detalls del viatge.