diumenge, de febrer 14, 2010

Old Carnavals Kmarades a Sitges

Ara que el Carnaval arriba a la seva fi amb el dimecres de cendra a la cantonada és el moment de recordar vells temps. Vells temps que no van ser millors, però sí molt grans.

Tothom sap que de tots els Carnavals que es fan i es desfan, el més boig, desenfrenat i multitudinari és el de Rio o el de Santa Cruz de Tenerife, però com que ens quedava una mica lluny, nosaltres anàvem a Sitges.

El pla era fàcil i efectiu….aprofitant que Epna era posseïdor d’un apartament a Cubelles, hi establíem el camp base i el dissabte agafàvem l’últim tren en direcció Sitges. Per tornar, agafàvem el primer.

La història va començar l’any 2000, quan vam confeccionar unes extranyes disfresses que definitivament van triomfar.

carnaval2000-4Els rumors diuen que la gent a Sitges ens preguntava si veníem substàncies psicotròpiques…..de tan convincent que érem.

L’any 2001 la disfressa va evolucionar i es va tornar una mica més sòbria. No importa, igualment érem la sensació.

carnaval2001-4

No hi ha fotos de l’any 2002. Què va passar? Massa bèstia com per guardar-les, vam fer un pacte de silènci? Vam perdre la càmera? O símplement no les he trobat….

Així que arribem al 2003, potser el Carnaval més friqui de tots. Àdrius, Pisuk i jo vam vestir-nos de Cavallers Jedi.

carnvaval2003-3

En canvi, Epna, Griwar i Muxampa van repetir la sempre exitosa disfressa d’anys anteriors.

carnvaval2003-2

I l’últim gran any va ser el 2004. Ninjes va ser la nostra elecció, tot i que alguns indesitjables ens confonien per SKorpio, de Mortal Kombat.

DSCN0928Brutal, simplement brutal.