dimecres, de setembre 03, 2008

Aquelarre 2008

Un dels símptomes de que l'estiu s'acava, és que es celebra l'aquelarre de Cervera, que vindria a ser com una de les grans traques finals de l'estiu.

Els kmarades hem anat molts anys a l'aquelarre, i hem viscut experiencies inexplicables, inenarrables, increïbles i en general abrumadores... I com no podia ser menys, una petita expedició dels kmarades hi hem tornat!!

  1. Funci: Per ella les vacances encara falten dècades perquè s'acavin, així que no va dubtar en apuntar-se a la festa.
  2. Bloody: En bloody va fer certs els temors de l'organització i va acavar-se tota la birra dels bars...
  3. Mestre Víbora: El deu del foc, del terror, de la perversió i de l'OH sense fi no podia faltar a la festa de les bruixes.
  4. Spicy: Va arrasar amb la seva bellesa innata, i mitja plaça de cervera li anava al darrera (quin rodolí més currat, oi?)
  5. Snowy: Tot i estar convalescent d'una terrible ferida que s'havia fet al correfoc d'igualada, li va sortir la vena massoca i es va apuntar a l'aquelarre.
  6. Jo mateix: Ja que si no hi hagués anat, no tindria molt sentit que escrivís això...
I què tal fou l'aquelarre??? Doncs més o menys com sempre: primer vam anar la fira del boc, plena de futuristes que llegeixen els munyons o les entranyes d'una ameba per endevinar el futur... També hi havia una màquina, brutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal, que analitzava la firma, i comunicant-se amb el més enllà, encertava 67 paràmetres de la personalitat... Segur que el mestre víbora està encantat amb els resultats!!!
Després vam mirar el correfoc (una autèntica cortina de foc... sentiem l'olor a napalm i tot)...


AAAhhh.... tot és foc... de fet vaig haver de canviar la tarjeta SD de la càmara perquè se'm va cremar... impressionant!


Després el castell de focs... Curt però intens...

I finalment.... la festaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Aquest cop, a la plaça principal, actuaven... La salseta del poble sec (tota una novetat a l'aquelarre :P)! Com sempre van animar a la penya (amb l'ajut inestimable de l'OH):

Poc després de que acavés la primera part del concert de la salseta vam marxar... aquest cop no vam veure l'escorreguda del mascle cabró, però el seu nemes ens ha ruixat tants cops que quan ens dutxem encara ens en surt!!!!


Funci i Bloody... una bella historia d'amor entre bruixes, foc, dimonis i alcohol....
Spicy i Snowy... dues belleses inconmensurables!! Cervera encara les enyora...

1 comentari:

David ha dit...

Quins records l'Aquelarre....mira que hi hem anat vegades i l'hem viscut de totes les maneres possibles: festa i tornant a casa amb el Mus Car (ja sabeu, cubates a sac només fins la una), festa i quedar-nos a dormir acampant sobre un terra de titani on no es pot clavar la tenda....i també aquesta vegada, fira del Boc, festeta i caseta!