divendres, de febrer 16, 2007

Eeeiii... que els matxos també vam anar a sopar!

Bé... com ja heu pogut averiguar, si us heu llegit el post anterior, els nois vam anar de sopar de matxos (i per tant vam donar permís a les nenes per què també anessin elles a sopar).
El lloc escollit va ser el mític Onolau, a on vam gaudir d'un mega sopar que el chef Ono ens va preparar. De primer uns mítics entrants variats, i de segon un no menys mític entrecot. Tot regat amb una mica de vi que va portar en Bloody Henry (després però, és va negar a marxar i vam haver d'acceptar-lo amb nosaltres).
Van faltar a la cita Sir Charles, que estava expandint l'ADN dels kmarades per terres africanes i Alimanya que estava en un sopar familiar.

Com no podia ser d'altra manera després del sopar i dels N cubates (frenadols en el cas del potx) obligatoris, vam sortir a la nit a la caça de tendres joves virginals...

... però com que ja no en queden, vam ofegar les nostres penes en l'OH, servit com sempre a dojo i sense mesura pel Gran Guru Paco. Després vam trobar-nos a les nenes...

En resum, un nou sopar amb els kmarades... un nou pas més cap a la cirrosis!

AH i els seus dos lloctinents: Serromel, i Mussebbels


El ritual de la invocació de la filla de Belcebú. Segons aquest ritual, la súcuba s'hauria d'apareixer i sotmetre's a tots els desitjos sexuals del seu invocador. Creiem que va apareixer un moment, però quan va veure el careto del mestre víbora va fugir directament cap a l'avern (i va tancar la porta).


Si no fos per la quantitat de roba, aquesta foto ben be podria ser d'una orgia...


Gràcies a la "Càmara de Fotos Per a Fotografiar Ents I Altres Éssers Aberrants Que Pululen Pels Plans Existencials Paralels" (de la marca Acme), vam poder treure una foto d'un esser misteriós. Curiosament la seva representació en el Pla Material és la d'una esfera lluminosa que cega els ulls.


1 comentari:

El Ganxet de la Marta ha dit...

jajajajaja

m'encanta la última foto!!!