dilluns, de novembre 27, 2006

La fageda de'n Jordà...

La fageda de'n jordà és la marca d'uns iogurts que van començar essent molt barats i que ràpidament van patir aquest procés irreversible anomenat inflació, que afecta a qualsevol cosa excepte els salaris...
Apart d'això és també un bonic paratge natural, situat Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.
Doncs bé, el diumenge dia 5 d'aquest passat més de Novembre uns quants kmarades, acompanyats per uns quants pica-titus vam decidir de visitar aquest idílic paisatge natural.
La jornada va començar sobre les dotze (no ens barrufa llevar-nos d'hora) i va ser una hora i poc caminant seguides de tres brutals hores menjant. I es que vam anar al restaurant de Can Bundàncies (o algo així), que és un restaurant que té molt clar que el client a punt de rebentar no és capaç de marxar corrent sense pagar...

Sembla un llarg camí, oi??? Doncs no us penseu...


Quan ens van veure venir a tots van tenir por que no vinguessim a caçar bolets... però no. A nosaltres no ens agrada perseguir el dinar amb una llança. Preferim que ens el serveixin al plat.


Per cert que a http://www.flickr.com/photos/62798151@N00/sets/72157594365329637/ hi ha un munt de fotos de la sortida.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola
Ja podeu anar pensant on fem la propera trobada de kmarades i pica titus, però penseu que ha de ser una trobada equilibrada, és a dir 30 minuts caminant i 3 hores menjant.
Jo llenço una proposta, qu us semblaria una calçotada en unes caves de sant sadurni ( alla portes el menjar i comprant algo d ecava i unes fitxes per les brasses t'ho couen tot)