dilluns, d’octubre 02, 2006

Un nou cap de setmana!

AAAhhh... aquest cap de setmana, aprofitant que a Can Bloody Henry no es podia dormir perquè feien una mostra sardanística just davant de casa seva, vam decidir d'aprofitar, anar-hi a sopar i de passada veure com el Barça aplastava sense contemplacions a l'Athletic de Bilbao.
És cert que vam estar valorant la possibilitat d'anar a veure les sardanes, però després de comprobar que no hi havia noies sardanistes de menys de 40 anys vam decidir d'apostar per un valor segur: pizzes, OH i futbol.

Allà a on anem sempre hi ha alegria i OH! Aquest cop però no hi va haver cap stripper que sortís d'un pastís... (serraka, ja et vam comentar que no calia escalfar el pastís al forn).


Després del sopar vam anar a fer una visita al Paco i com és habitual això va implicar la ingesta massiva de txupits de totes formes tipus i tamanys... I després la memoria ja juga males passades, però segons tinc entés tots vam poder-nos asseure el diumenge, per tant tampoc devia ser res especial...

I a tot això us preguntareu... i les kmarades??? Doncs estaven en un sopar de noies... (i si algún malpensat malpensi que si nosaltres vam anar a sopar a Can Bloody va ser perquè elles havien decidit abans de fer un sopar de només fèmines, sofrirà la nostra ira eterna).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es que ja era hora que el sopar de nenes, fos organitzat per les nenes i no com una alternativa als vostres sopars de matxos.

per cert que passa el 13 d'octubre?? que les noies hem de preparar un altre sopar de nenes?? clar que sempre ens podriem quedar a sopar a casa, com alguns proposaven

el temps ho dirà

El Mestre Víbora ha dit...

Doncs resulta que el dia 13 tenim la segona part del Kmarades Macho's Day. El sopar serà una mica diferent, ni pitjor ni millor.

Els nostres fetges tenen uns dies per descansar.....