diumenge, de maig 03, 2009

De Collbató a Sant Jeroni...

Aprofitant que el dia del treball és festiu, uns quants kmarades vam decidir d'intentar una travesia fora de l'abast de la majoria dels mortals...

En concret vam fer la ruta de Collbató fins a Sant Jeroni, després cap al monestir de Montserrat i finalment de nou cap a Collbató. Els valents kmarades vam ser Serraka, Potx, Bloody, Funci, Snowy i epna. Sir Charles havia de venir però finalment va retirar-se ja que no tenia bambes i el fang potser li enbrutava les sabates de xarol.

Les previsions del temps del Gran Alimanya es van acomplir i tot i que primer amenaçava pluja, no va caure ni una gota... fins a quarts de vuit del vespre, quan ja estavem assaborint la cervesa després de la caminata.

Sobre el trajecte què podem dir que no se sàpiga? Montserrat és una montanya preciosa tan vista desde lluny com des d'aprop i l'esforç bé que val la pena. Vam anar fins a Sant Jeroni (el punt més alt) i d'allà vam baixar cap al monestir i finalment del monestir de nou cap a Collbató, inici i final de la ruta.

En general, un graaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan dia! :)

Serraka redentor... Collbató celebra cada 1 de Maig una missa en honor seu...

A la senyera que està al bell mig del camí de les bateries... Algun tara l'havia mig pintat de negre... en fi.

 

pd: Més fotos a: http://picasaweb.google.es/etomas/Montserrat#

1 comentari:

David ha dit...

Caminada intensa, però satisfacció sobradament aconseguida. Un gran dia.