dissabte, de febrer 16, 2008

Primera Marxa del Montserratí

El passat 10 de febrer, els kmarades van triomfar altra vegada en una de les proves més dures del calendari de muntanya: La Primera Marxa del Montserratí.

Penseu que és tan dura que ja estava planificada pel Club Excursionista d'Esparreguera des del segle XV a.C, però les autoritats mai havien permés que es realitzés. Després d'una esmena constitucional aprovada al Congrés a proposta del Partit Kmarada, la marxa va esdevenir legal.

Esparreguera és un bonic poble entre Igualada i Barcelona conegut sobretot pels usuaris de la Hispano Igualadina. A més a més, és el punt de sortida i d'arribada d'aquesta primera marxa. El recorregut, circular qual Banda de Moebius, tenia una longitud d'uns 19 quilòmetres aproximadament i un pendent acumulat d'uns 700 metres.

Minerva -Smallgrass woman-, Trigues, Potx, Sa Majestat Ono, Bloody Henry amb la seva flamant concubina Olga i el Mestre Vib van ser els participants.


El recorregut transcorria pels voltants d'Esparreguera, passava per Collbató i permetia unes vistes fantàstiques de Montserrat.


La Trigues, una vegada va veure que no podia quedar primera ni batre el rècord olímpic, es va enfadar i va optar per fer el recorregut curt, d'uns 11 quilòmetres. Ella va ser la primera a arribar.

Seguidament, Ono, Serraka, Potx, Minerva, Henry i Olga van creuar la línia d'arribada entre els crits de joia del públic.

El comentari general de la gent era, "tenen límit les proeses dels kmarades?"

1 comentari:

eiximenis ha dit...

Felicitats kmarades!!! De nou el mon s'ha tornat a rendir als nostres peus...

A esparraguera ja han batejat aquest dia, com el Primer dia K, el mític IK d'esparraguera...