diumenge, de desembre 02, 2007

El Dia K - 1 de desembre de 2007

Aquest dissabte va tenir lloc l'esperat Primer Dia K.
El Dia K serà una festa més en el calendari dels Kmarades, tal com el Pinxito Day, el Bivac Day, el Cap d'Any o les Festes de Kmarades Matxos o Kmarades Femelles.

Podríem dir que l'excusa eren els aniversaris d'Ono (29 d'octubre), Epna (3 de novembre), Serraka (27 de novembre) i Pisuk (18 de desembre), però el que de veritat va ser fou simplement el Dia K.
Els organitzadors (Ono, Epna i Serraka) van convocat un sopar a les 22h al Casino Foment, amb un típic menú tancat que tantes altres vegades hem disfrutat. Les instruccions eren molt simples: anar-hi al dia i hora indicades i (opcionalment), portar una peça de roba vermella o blava.

El sopar va coincidir amb el Derbi Espanyol-Barça, que lluny de espatllar-nos les activitats va animar encara més l'ambient.

Malharuadament, no tots els kmarades van poder assistir. A l'últim moment, Pisuk i Pareta no van venir. Una diarrea de cavall (o un cavall amb diarrea) van ser-ne els culpables.

Ono, Epna i Serraka van preparar una sèrie de proves per equips a fer durant la teca. L'equip que sumés més punts s'alçaria amb la victòria. Proves com ara demanar beguda a altres taules, fer una cadena de tovallons, explicar acudits o inflar globus (una quarta part foren punxats hàbilment per dificultar la tasca) van servir per passar l'estona. Per rematar-ho, un Passalacabra va decidir els campions. Ho sé, el taulell no es precisament high-tech, però va servir perrfectament als nostres propòsits.


A continuació podeu veure com Miniguixk aguanta el diploma dels perdedors:

Abans de marxar del Foment, vam fer l'esperada foto dels nenes i de les nenes. Primer els nens: Kotx, Kim, Miniguixk, Kono, Kenry, Serraka, Epnak, Musk, Alimanyak i Karles.


I aquí podeu veure totes les nenes: Martak, Mercek, Neusk, Reinak, Kanna, Kaputxetak, Jukudit, Minervak, Mireiak i Kester.


La festa va continuar al Dúplex, Grey i la Sala. Alguns atrevits fins tot van tenir temps d'anar al Verdaguer.

A tots els Kmarades, MOLTES GRÀCIES. SOU ELS MILLORS!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats als kreadors de la Festa K, i també als participants, sense els qual tampoc s'hauria pogut gaudir de la imaginació desbocada dels organitzadors.

Amb la "S": Ssssou mol grans!!!